مواد لازم : نصف پيمانه شكر معادل يك استكان + نصف پيمانه شكر معادل يك استكان نصف پيمانه معادل يك استكان خامه سه قاشق عسل سه قاشق غذا خوري كره طرز تهيه : تابه كوچك را روي حرارت ملايم مي گذاريم و نصف پيمانه شكر را در تابه مي ريزيم و مي گذاريم شكر روي حرارت ملايم بصورت مايع و يكنواخت در بيايد در طول پخت شعله احاق را زياد نمي كنيم . شكر كه بصورت مايع يكنواخت و عسلي رنگ در امد يك استكان خامه را اضافه مي كنيم بهتر است خامه را در هواي محيط بگذاريم مه وقت استكان ,پيمانه ,خامه ,معادل ,بصورت مايع ,حرارت ملايم ,استكان خامه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Dayana Dash ربات پلیس گروه، ضد تبلیغ، ضد لینک، پاکسازی گروه sarmasun تولید پنجره های دوجداره کسری وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری Bioshop